Aikaa on taas vierähtänyt viime kirjoituksista. Eipä täällä ole juuri kummia tapahtunut. Kiirettä on ollut, en vain tiedä minne, mutta aikaa ei juuri koneelle ole riittänyt. On tuo oma pieni etu-takapihan plantaasi kunnostettava jne....

Tämmöisiä seuralaisia olen  saanut. Niin paljon tipusia käy syömässä. Harmittaa, että tuo tiputietous on nollissa. En tunne tipuja alkuunkaan. Punatulkkuhan se tuossa (sen ainakin tunnistin) ihmettelee Lempi-kanaa. Tuon kanan olen saanut serkultani.

1606852.jpg

Tässä ollaan koulun päättäjäispäivänä. Turkki on nurin Joonalla, kuten oli viimevuonnakin. Asuste ei nääs oikein miellyttänyt. Mutta onneksi Mymmeli-neiti oli mummin ompelemaan hamoseen tyytyväinen (mä muuten ompelin puseron kankaasta, jonka neiti oli kerjännyt paikallisesta kangaskaupasta. )

Mitähän meistä täällä kylällä ajatellaan(?). Kangaskaupassa kerjuulla ja viime yönä kun hänen piti mennä kaverin luo yökylään ja heille oli tullu jotain riitaa neitosten kesken, niin lähetin neidille tekstarin, että on parempi, että tulet kotiin. Kohta yks mun työkaveri soittaa ja ilmoittaa, että Julia voi olla kyllä olla heillä  yötä???? Olin vähän ihmeissäni miten se nyt sinne oli eksynyt, mutta koska tunsin työkaverini niin annoin sitten luvan. Aamulla asia selvisi; neidit, siis Julia ja työkaverini tyttö olivat lukeneet viestin, että on parempi, ettet tule yöksi kotiin. No koetin kyllä selttää aamulla, mutta näin niitä väärinkäsityksiä syntyy.  

1606865.jpg

Mattokauppaako Mäkelässä? No ei suinkaan vaan me mutsin kans kannettiin aitta tyhjäksi ja siivottiin se pesemällä jopa hirret sisältä.

1607018.jpg

Tässä aitta

1607024.jpg

Tältä se näytti puhtaana

1607032.jpg

Jotku osaavat ottaa tilanteista kaiken irti....

1607036.jpg