Kissu saapui taas matkoiltaan. Osaa se käytöstavat kuitenkin. Näin se pyytää aina ruokaa

1455537.jpg

Eilen oli Joonan kaveri Ilari ja hänen isosisko Aino kyläilemässä. (hamstereiden omistajat). Päätin hemmotella lapsia vähän:)

1455555.jpg

Tarjolla oli lettuja, mansikka-mustikkahilloa ja kaakaota. Oli tyytyväisiä lapsia ja lettuja jäi vain muutama jäljelle.

Asiasta viidenteen... Mullahan on maha ollu kauan kipee. Nyt on melkein viikko mennyt potiessa pahaa/etovaa-oloa ja kipua oikealla puolella kylkiluiden alla. Lapaluita polttaa ja väsyttää. Olin eilen lääkärissä; sappi kuulema vaivaa. Tänään kun piti soittaa toiselle lääkärille niin neuvoi vain lepäilemään ja lähtemään sitten Mikkeliin, kun kivut ovat sietämättömiä, muuta ei oikein osannut sanoa. Huomiseksi pitäisi leipoa täytekakku ja kaksi voileipäkakkua. Arvatkaapa huvittaako taikka jaksanko. Nyt otin just kakkupohjan uunista. Pakkohan ne on tehdä, kun kerran ne on tilattu. Tulevat nimenanto juhlaan.

Huomenna on Juliskan nimpparit ja sillekkin pitäisi kakkupohjatehdä.

On se ihminen (varsinkin naisihminen) merkillinen. Nyt kun olen näin kipeenä, että sellainen mahdollisuus on olemassa, että joutuis sairaalaankin kenties, niin sen ajatuksen turvin olen siivonnut koko huushollin. Huomenna on vuorossa(jos olen kotona) vaatehuone. Miksköhän? Jos nyt mää sattuisin sairaalaan joutumaan ja joku tulisi tänne lasten kanssa, niin täytyyhän paikat olla kunnossa. Hullun hommaa, myönnän, mutta se vaivaa mieltä liikaa joten pakko siivota ja levätä ja siivota ja levätä.... (pitäis kai aina olla hiukan sairas, niin huusholli olis kunnossa:))