Siis nyt siirrytään vintiö nro kakkoseen (oikeesti äitin ihana prinsessa, mutta toisinaan..)

Siispä eilen kertomani Röllin sydän jäi väliin, kun tuo neiti- vintiö pisti ranttaliksi. Onneksi sitä tapahtuu harvoin,mutta sitten sitäkin tulisempana.

Klo oli eilen 15.15 kun lastenhuoneesta kuului sellainen ulina, että ajattelin jo Nicolain heittäneen hyvästit tälle maailmalle, mutta kyseessä oli neitosen verta hyytävää joikumista, ja syy siihen selvisi tuotapikaa: läksyt oli tekemättä, eikä kerkeisi elokuviin klo 16.00 mennessä. Kirkkain silmin oli prinsessa äitille kertonut perjantaina,että läksyt tehty(?), no TOTTAKAI. Pikkuveli oli ne nimittäin tehnyt, ei neitonen.

Siis sanoin, että jos sunnuntai-iltapäivällä ollaan tässä tilateessa, niin sitten elokuvat jää väliin. (Joona parka tässä säälitti, kun hänhän oli syytön, eikä suostunut lähtemään ilman joikuvaa siskoaan). Eka reaktio oli se, että vessan ovi meinas viedä saranat mukanaan, kun se neito ampaisi sinne. Sama toistui veskin jälkeen, kun porhalsi omaan huoneeseen. Sitten alkoi karsea jytinä; neiti makasi sängyssä ja potki seinää.(voi naapuri parat). Juha siinä yritti järkeä puhua, mutta neito istui kädet puuskassa ja puhisi kuin höytyveturi.

 angerkoski_siiri.jpg1245574.jpg

Julia tulevaisuudessa????  Monesti nimitän häntä Justiinaksi. Jotain samaa näköä kyllä löytyy. Kuvitellaan vaan kaulin käteen, niin ... Missähän luuraa se Herrra Puupää??

Eihän tuo läksyt nyt olis yhtenä päivänä ollut ongelma, mutta nyt niitä on ollut tekemättä useimmin kuin kerran. Kolmet villasukat olen kutonut, kun ne on aina kadoksissa ja kuinka monet hanskat(?) Viime talvena siltä reppanalta oli hävinnyt sukkahousutkin. Arvaa hävettikö, kun hain hoidosta, niin tätit sanoivat, että annettiin olla kengät jalassa, kun ei ollut sukkia. Ulkona asteita -20. Ajattelivat että voi lapsi rukka.

No eivätpä lapset ole samanlaisia onneksi. Molemmissa on sitä omaa hyvää itseään. Toinen kun kiukuttelee, niin toinen on kuin ange14.gif

Kyllä ne lapset saavat nauttia lapsuudestaankin ja pitää hauskaakin, eikä vain kauheita sääntöjen noudattelua ole elämä täynnä(sain sen kuvan luettuani tän läpi kerran)

Siis talven riemuja

1245712.jpg

Justiina ja Nuhanenä

1245731.jpg

Sitten on meillä tuo kissakin, joka osaa ottaa nautinnon irti mitä kummallisimmissa paikoissa, kuten päiväunet keskellä eteisen lattiaa Julian luistin kassissa

1245736.jpg