Tänään lähdettiin jo aamulla aikaisin Mikkeliin. Joonan käsi tarkastettiin ja hyvinhän tuo oli parantunut. Taklaus on kiellettyä, mutta muuten saa ottaa ilon irti elämästä.

Serkkuni Riitta lähti myös mukaamme ja kivaahan meillä oli.

Käytiin Mäkkärillä syömässä ja sitten lähdettiin Lidliin. Lidlin kanssa samassa pihapiirissä on Markantalo, Sotka, Vepsäläinen ja Koti-idea. Riitta halusi mennä Vepsäläiseen ja kaikkihan me sinne tungettiin mukaan.

No, minua kiinnosti vähän eri asiat ja itse siirryin sinne Koti-idean puolelle. Juha ja Joona taas katselivat ja kokeilivat jotain muuta...

Hetken oltuani siellä kaupassa, Joona ryntää sille puolelle huutaen; ÄITI, ÄITI, tuolla on taikasänky. Hieman kaikki kääntyvät katsomaan, mutta olen jo noihin tuijotuksiin sen verran tottunut, etteivät ne juurikaaan minua haittaa (toisin sanoen; olemme ennenkin olleet kaupassa ja ennenkin pieni ihminen on nähnyt taikka kokenut jotain ihmeellistä ja siitähän on yleensä tietänyt muutkin kuin minä). Niinpä lähdin lapseni mukaan katsomaan moista ihme sänkyä.

Juha isoveljen ominaisuudessaan kertoi, mitä pikkuveljelle oli tapahtunut. Siis tiedättehän kaikki ne sini-valko-ruudulliset moottorisängyt(???) Hinnat siinä 10.000e jne...      Semmoiseen oli nyt jokatapauksessa pikkuinen maalaispoika eksynyt, oikaissut itsensä ja mitäpä teki tuo katala isoveli(?)  No alkoi esitellä sänkyä. Tässä on kaukosäädin ja siitä voi painaa ja nousee istumaan aivan itsestään. Tästä taas kun painaa, niin pääsee takaisin makuulle ja pieni poikahan nautti kokeilusta täysin rinnoin. Taas tästä kun painaa....... kuului kirkaisu, pieni poika pomppaa kauhuissaan sängystä ylös, juoksee karkuun niin, että kenkäkin putoaa matkalla. Siis mitä tapahtui? Se oli se nappi, mistä sai hieronnan päälle ja semmoisesta surinasta ja tärinästä pieni sydän taisi jättää muutaman lyönnin väliin (nappi oli tietysti painettu pohjaan asti)

Toivuttuaan järkytyksestä, ettei sänky todellakaan aikonut nielaista häntä murisevaan massuunsa, hän hyppi vieressäni ja hihkui; Kerää äiti niin paljon rahaa, että saan tuollaisen sängyn. Sitä myyjätkin jo hymyillen katselivat(tulevaa asiakastako? No jos nyt ei vielä muutamaan vuoteen kuitenkaan)  Voisin kyllä sieluni silmin kuvitella tilanteen,  että tuo pikkukirppu makaa/istuu siinä isossa sängyssä omassa huoneessaan ja ottaa itselleen kokovartalohierontaa. a522.gif(muuten me ois kaikki mahduttu siihen sänkyyn, oli se senverran iso) Kyllä mua jälkeen päin nauratti, mutta sillä hetkellä....

nature46.gif

Tietysti kaupunkireissulta yleensä tuodaan tuliaisia ja tällä kertaa tuliaisia ( Julian lisäksi) sai myös kissu. Herkku-patukoita kissalle. Kuullosti niin mukavalta, vaan mitä teki kissu(?)

1249843.jpg

Mokomakin maalaispöllerö. Kerran nuuhkaisi patukkaa ja mulkaisi mua siihen malliin,ETTÄ YRITÄKSÄ MYRKYTTÄÄ MUT? Käänsi sitten nöpönenänsä pois patukasta. Ei nyt ymmärtänyt tämmöisitä kaupunkilaiskissujen herkuista mitään. Olis pitäny varmaan ostaa hiiri. Täällä taitaa koko sakki olla nirppiksiä sen suhteen, mitä suuhun laitetaan. Oonkohan mä sukuu niille ollenkaan(no en ainakaan sille karvapallolle), kun en oo samanlainen?

Joonalle löysin kirppikseltä uuden juomapullon. Tässä onnellinen ja janoinen Pikatchun omistaja. Kaikki Pokemon-tuotteet on edelleen suosiossa. Tää on ihan Joonan näköinen "juomapullo".

1249968.jpg